Módszerek egy pihentető otthonra, kezdve a nappalival

green leaf plant on brown potSzeretné tudni, mi a meleg és pihentető design igazi titka? Az Ön személyes érintése! Az otthon nem lehet kényelmes, ha nem beszél rólad. Nyilvánvaló, hogy a bázison követnie kell a jó ízlés és a belsőépítészet néhány politikáját. Nézd meg, melyiket. A tartózkodási kényelmes az első helyen a maguk számára. De hogyan lehet garantálni, hogy a bútorok látogatóink számára is kényelmesek legyenek, kezdve a nappaliból, ahonnan megszerezzük őket? Gyorsan mondják. Ebben a bejegyzésben először a közös mutatókról fogunk beszélni, hogy otthonos legyen, majd utána a nappalira koncentrálunk, egy sor trükkövel, amelyeket végre kell hajtani a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Mitől meleg és kényelmes egy otthon? Az otthon nem igazán otthon, ha nem a kényelmes hely fogad minket minden nap. Bármi legyen is a dimenziója, bármi legyen is a költségvetési terv, hogy biztosítsa, ez lehet A menedékünk. Otthonunk élvezetessé tétele magunk számára, nagyon kevés különbözik attól, hogy pihentető legyen még azok számára is, akiket szívesen fogadnak. Valójában ez sokkal könnyebb, mint gondolná: egyes elemek a szín, nem túlzott, festmények és képek a falakon, néhány gyönyörű növények itt-ott, néhány alkatrész fából készült bútorok, puha szőnyeg és meleg takaró, kiadványok és knick-knacks.

Moderna 3 baklövések, hogy megakadályozzák, hogy egy modern otthon meleg legyen

green potted leaf plant beside white wooden doorAz a veszély, hogy a modern bútorokkal találkozik, az, hogy otthona hűvös, egyéniség nélkül, különösen akkor, ha egyedül biztosítjuk házát, valaki segítsége nélkül, aki beltéri tervezést szándékozik végezni.Moderna. A lényeg az, hogy ne szembesüljünk az alábbiakban felsorolt hibákkal: csak hideg színekkel felszereljük: például szürke, ami az egyik leginkább. A szürke Egy klasszikus árnyalat, és fantasztikus alap, ahol díszítheti az otthont. Ennek ellenére a Beállítás hideg lesz, nem pedig rendkívül személyes, Ha a szürke nincs megfelelően ellentétben a még káprázatosabb mintákkal.

A fából készült bútorok, amelyek a belső magas színvonalú melegséget biztosítanak minden olyan helyiségben, ahol elhelyezkednek, kihagyhatatlan keverék a szürkével. A területek rossz szervezése: közel sem elég, ha stíluselemeket veszünk, és alkalmanként véletlenszerűen helyezzük el őket. Szüksége van egy projektre, tanulmányozza a leghatékonyabb módot arra, hogy a tér funkcionális és élvezetes legyen. Tegye a beállítást nem túl egyedivé: egy olyan ház, amely keveset állít az ott élőkkel kapcsolatban, mindig hajlamos arra, hogy hideg legyen, és nem túl kényelmes azok számára is, akik csak megnézni jönnek. Hasznos módszer azok számára, akik nem rendkívül innovatívak és küzdenek azért, hogy döntő hatást gyakoroljanak házára, az, hogy legendás stílusú tárgyakat adjanak, amelyek mindenki számára könnyen azonosíthatók a diffúziójuk érdekében. Valójában egy olyan szem, amely felismeri a már látott összetevőket, hajlamos arra, hogy jól érezze magát.

Pontosan hogyan kell felszerelni egy hangulatos és pihentető nappali

couch, sofa, furnitureA nappali otthona ostorozó szíve. Ez az a hely, amelyet a partnerség használ, és ez az a hely, ahol látogatókat kapunk. Ehhez Különösen fontos, hogy illeszkedjen. Melyek a technikák, hogy a keep kellemes és kényelmes? Helyezd magad kényelembe. Melegítse fel a szobát. A kényelmes légkör soha nem hideg (legalábbis nem télen). Mi melegíti fel a teret a radiátorokon kívül? Először egy nagy puha kockás. Mindenki vágya egy gyönyörű fali kandalló, mégis csak néhánynak van. Mindenki más számára könnyen rajzolhat egy bioetanol kandallóra, amely a fűtés mellett megteremti a megfelelő légkört. Lágy világítás. A megfelelő légkör előállításához ideális megvilágításra van szükség. Extrém evés közben, vagy jól érzi magát egy konzerv videojáték előtt, puha, ha lazul a kanapén, vagy filmet néz a televízióban. Szőnyegek, burkolatok és puha párnák. Textíliák lényeges szempont, hogy a Beállítás barátságos.

Drapériák, kanapéhuzatok, párnák, szőnyegek … adjon karaktert és árnyékot a környezetnek. Ehhez nagyon óvatosan kell kiválasztani őket, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy az egyes szempontok mintái összhangban vannak a többiekkel. Parfümök és illatosított gyertyafények: az illatok teljesen megváltoztathatják az otthon megértését. Az ízletes aromával átitatott környezetbe való belépés kedvezően csiklandozza a kellemesség élményét, amely a szemre is kiszélesedik. A falfelületek: festékek és fotók: semmi sem jobb, hogy hőt nyújtson a környezetnek, mint a falak megfelelő díszítése festékekkel és nyomatokkal. A stílust az Ön preferenciái szerint választja: tájak, absztrakt rajzok, Élénk nyomatok vagy pozitív gondolkodás működik … Nem a stílus teszi a légkört pozitívvá, hanem az egységesség és az egyéni inspiráció mindannyiunk számára. Az ajánlott Anyag-Fa. A fa az a termék,amely a legfontosabb a melegség érzését. Mivel a fa szokás, és mindig otthon érezzük magunkat. A környezetbarát hüvelykujj: ha a virágok boldogságot és jó hangulatot biztosítanak, a növények pihentető és regeneráló erővel rendelkeznek. Nem lehet kihagyni egy kis zöld a házban! Egy érintés élt: helyezzen néhány vintage elemet a nappaliba azt jelzi, hogy valóban személyes kapcsolatot ad a környezetnek. Az antik bútorok szempontjai valójában egy történetet mesélnek el.

Lehet egy kis nappali kényelmes?

a living room filled with furniture and a large windowA kicsi soha nem szinonimája a rosszul felszereltnek. Azonban egy olyan lakóhely, amely nem igazán nagy, ugyanolyan hívogató lehet, mint egy nagy. Az apró nappali hangulatossá tételének kulcsa az, hogy ne terhelje túl Lakberendezési szempontokkal. Tehát válasszon néhány bútor, de divatos és kényelmes. Egy kis nappaliban mindennek van helye: növények, festékek, oszmánok, szőnyegek, kényelmes kanapé … csak kisebb mennyiségben és méretben. A kényelmes otthon a kényelem és a nyugalom fészke, amely gyorsan megnyugtatja magunkat, amikor egy hosszú munkanap után visszatérünk, vagy (még egyszerűbben) a szentély, hogy elkötelezzük magunkat a partnerség és a lelkesedés iránt. Természetesen a látogatóinkkal való nagy hatás elérése szintén fontos, hogy elmondjunk valamit rólunk, és a lehető leghatékonyabb módon Üdvözöljük a közeli barátokat és szeretteinket. Azonban pontosan hogyan lehet egy otthoni pihentető környezet létrehozásával? Összegyűjtöttünk Önnek egy sor módszert és ötletes ötletet, hogy a dekoráció bőséges legyen a hőségben, és adjon egy tist az első benyomás az, ami számít, és amikor a ház kényelmessé válik a bejárattól kezdve … nincs semmi valóságosabb!

A szoba dekorációjának maximális gondozása egy kicsit olyan, mintha a belsőépítészetben részesítené előnyben azokat, akik először látogatnak meg téged. Sok különböző módon, hogy vigyázzon a felkészülés a bejáratnál, hogy a ház, de ahhoz, hogy ez sokkal hívogató tart nagyon kevés. Például egy üdvözlő plakett, amelyet a fal felületén kell tartani, egy apró, mégis folyamatosan ízléses információ, amely hangulatot teremt, és otthonának bejáratát fogadja. A bőséges megvilágítás azt is segíti, hogy az átrium sokkal élhetőbb legyen, azonban (mindenekelőtt) ne hagyja figyelmen kívül a részleteket! Élénk esernyőállvány, egy kis pad, egy érdeklődő elrendezésű vagy Ön által készített Fogas: a bejárat számára elkerülhetetlen bútorelemek, amelyek elősegítik az otthon kényelmét az egyszerűséggel és az egyszerűséggel. Hozzon létre hangulatot otthonában a megfelelő fényekkel. A pihentető otthon olyan otthon is, amely gondoskodik arról, hogy megvilágítsa Önt megvilágításával! Kezdjük a természetes fény: fokozza azt kihasználva fény drapériák vagy (ha úgy tetszik, az észak-európai stílus) fokozza az otthoni ablakpárkányok még így az otthoni ablakok teljesen mentes függöny. Ne felejtsük el, hogy a falak és a bútorok színei (különösen semleges rendszerben) szintén hozzájárulnak a ház megvilágításának fokozásához. Ha olyan technikákat próbál találni, amelyek kényelmessé teszik házát, ne feledje ez a szintetikus fény hozzájárul az otthoni falfelületek légkörének kialakulásához is. Az asztali lámpák és a világítótestek szükséges eszközök a fény és árnyék játékainak előállításához, amelyek képesek növelni otthonának sarkait, és még szebb fészekké alakítani. A fények minden vonzereje és az intim és kellemes környezet. A lámpákról: pontosan hogyan lehet környezetet teremteni a házában lámpákkal? Ezek a vonzó eszközök fontosak ahhoz, hogy meleg és burkoló környezetet biztosítsanak a légkörnek. A gyertyafények varázslatosak és érzetek, és egy otthon, amelyet a gyertyafény sötét fénye ragyog, sokkal lenyűgözőbb, intim, teljesen gyönyörű. Mégis fények, különösen, ha nagy, emellett lehet használni, mint kiegészítők, hogy fokozza ezer különböző módon, és kapcsolja be a valódi bútorok szempontokat. Vagy miért nem használja őket az esszenciák vagy a beltéri parfümök kifinomult átlagos diffúzoraként? A virágos illatok hozzájárulnak a kényelem és a szabadidő fejlesztéséhez egy önbecsületes, kényelmes otthonban.

Szólj hozzá!