Custom-mades és karácsonyi vakáció Magyarországon

gift boxes with red baubles on topKarácsony Magyarországon megemlékeznek December 25-én, és néha jön előtt a megfigyelés érkezés, de függetlenül attól, hogy hogyan megemlékeznek a magyar Xmas ezekben ünnepek, ebben örömteli az év elegendő előleget utazók. A Budapesti karácsonyi piac December elején már szorgalmas, tehát ha ebben az évszakban a magyar erőforrásokban tartózkodik, a karácsonyi piac csodálatos hely a szokásos ajándékok és a friss szezonális magyar ételek megtalálásához, de ha Magyarország kisebb közösségei és falvai között tartózkodik, akkor valószínűleg lesz egy fő karácsonyfa és néhány szezonális alkalom, annak ellenére, hogy hová megy. Mindazonáltal, mielőtt karácsonyra Magyarországra utazna, szeretne többet megtudni a téli ünnephez kapcsolódó hagyományokról és személyre szabottakról. Olvasson tovább, hogy többet tudjon meg az ajándékozás és a karácsonyi események hagyományairól Magyarországon, hogy jobban tervezhesse karácsonyi vakációját ebben az Európai nemzetben.

Ajándékozás Magyarországon, karácsonyi kézműves foglalkozások és hosszabb nyaralás Partik

Happy Christmas gift cardA magyar fiatalok a karácsonyi szezonban kétszer kapnak ajándékot az adományozás első lehetősége December 6-án, Szent Miklós napján (Mikulas) van, amikor a gyerekek olyan apró ajándékokat kapnak, mint a cukorka vagy a lábbeli apró játékszerei, amelyeket tegnap este az ablakpárkányon helyeztek el. Kiváló javaslatként néhány gyerek minden bizonnyal kapcsolókat vagy faágakat kap a cipőjében, más apró ajándékokkal együtt. Mikulas gyakran jelenik meg testben gyermekcsapatok számára, és Mikulas a püspök hagyományosabb ruházatát viselheti, és nagy és gonosz (vagy gyakran csak rossz) asszisztensek kíséretében, mégis Mikulas a Mikuláshoz hasonló célt szolgál, hogy nyomon kövesse a gyermekek jó és negatív cselekedeteit szerte a világon. A 2. ajándékozási lehetőség karácsony estéjén jön, amikor a karácsonyfa fel van állítva és fel van díszítve, és az ajándékokat alatta helyezik el, azonban a fiatalok nem léphetnek be arra a területre, ahol a fa található, amíg felnőtt jóváhagyást nem kapnak, csengőt hívva, amikor a fiataloknak azt mondják, hogy az angyalok vagy a kis Jézus hozta a fát és az ajándékokat nekik.

Ha magyar karácsonyi ajándékokat keresel, gondolj a vörösborra vagy a szeszes italokra, a magyar egyéni jelmezbe öltözött babákra, a varrott vászonra vagy talán a paprikára, a Magyar Nemzeti fűszerre. A karácsonyi piac mellett a Nagyterem kiváló ajándékforrás a barátok és a család számára. Karácsonyi kézműves és hosszan tartó nyaralás esemény. A magyar karácsonyi vacsora tipikus ételeket tartalmaz, amelyeket sok családtag kínál, ugyanúgy, mint az őket megelőző generációk. Míg egyesek halreceptet kínálhatnak, mint például a halászlé, mint az étkezés fő alkotóeleme, a baromfit vagy a sertéshúst emellett gyakran hozzáférésként szolgálják fel a karácsonyi ünnepekre. Függetlenül attól, hogy a főétel mellé mellékételeket, például töltött káposztát, mákos paradicsomot és más kenyeret, amelyek befejezik az étkezést, és a magyarok kedvelt édessége, a szaloncukor, amely fokozza a karácsonyfát, óriási mennyiségben van a csemegéknek, és a magyar bor és szeszes italok is léteznek a nyaralóasztalnál. A Szenteste az első valódi karácsony napja Magyarországon, amikor a fát sok eszközzel körvonalazzák és feljavítják, többek között üvegdíszekkel, tipikus rajzokkal varrott kiegészítőkkel vagy más kézműves mintákkal. A következő 2 napot a háztartás és a családtagok fektetik be, és hagyományos ételeket tartalmaznak, amelyeket kifejezetten az ünnepre készítenek.

Karácsonyi vásárok

person walking inside building near glassÚjabb év telt el az életünkből, és Xmas üt u-n … Ca minden évben örömmel készülünk erre a Szent ünnepre. A legszebb pillanatok azok, amelyeket a karácsonyi vásárokon kóstolunk meg, ahol valóban érezzük az ünneplés hangulatát és sok ajándékot kapunk. Ha csak Romániában lennék ilyen vásárokon, barátom, Georgiana Budur, tól től Vacantareusita.ro, gondoskodott arról, hogy részt vegyen a Bécsi, budapesti és Szegedi karácsonyi vásárokon. Minden alkalommal, amikor áttekintem, vagy hallottam, hogy felvázolja ezeket a vásárokat, teljes lelkemmel kívántam élni egy ilyen élményt, különösen azért, mert ezekben a városokban jártam, és tudom, milyen gyönyörűek. Több mint 4 éve ismerem Georgiana-t, mert nem volt utazási blogom, és egy nyaraló hatások oldalán írtam. Szenvedélyesen olvastam minden egyes alkalommal, különleges eleganciával tájékoztatva. Továbbá, ő élvezi, hogy utazási ajánlásokat az olvasók, és segít nekik a felkészülés a szabadság, így a fejlődő ő maga blog site, befolyásolja az úgynevezett: hatékony nyaralás!

Mindazonáltal hagyom őt, hogy elmondjam neked a karácsonyi vásárokat, amelyeken elment, az ottani fantasztikus hangulatot illetően, és Felkérem Önt, hogy kövesse a blogját, amely az utazásai részleteinek luxusával használ minket. „Valójában már decemberben, az év egyik legjobban várt hónapjában mentünk a quick – be, mert a téli szezon vakációi közelednek! Évente a karácsony megközelítése olyan időszak, amelyet minden nemzet különleges erővel tapasztal. Együtt a tipikus előkészítő munka az ünnepek előtt, szeretnénk menni évente, hogy egy karácsonyi vásár, az európai városok között, hogy úgy érzi, még mélyebben, hogy csodálatos környezetben a téli vakáció. Ez egy fantasztikus előny, amely a nemzet nyugati határához közeli városban lakik. Ha távol vagyunk Bukaresttől, hazánk fővárosától (9 óra), még mindig van esélyünk arra, hogy kényelmesen eljuthassunk a közelben lévő számos más európai erőforráshoz: egyszerűen 2 óra alatt Magyarország forrásaiban-Budapest, 2 és ötven százalék óra Szerbia finanszírozásában-Belgrád, 5 óra Ausztria forrásaiban-Bécs és 6 óra Szlovákia finanszírozásában-Pozsony. És Európa számos más lenyűgöző városában. Valószínűleg azt fogja mondani, hogy ez egy igazi áldás! Általában 10 perc alatt elhagyjuk az országot a Cenad-Kiszombor vámon keresztül Magyarországra, vagy 20 perc alatt a jimbolia-Srpska Crnja custom-mades-en keresztül Szerbiába. Ezután néhány sorban felelem meg azoknak a karácsonyi vásároknak a hatásait, amelyeken az előző években Bécsben, Budapesten és Szegeden jártam.

Karácsonyi vásár a Bécsi Schonbrunn palotában

Jelenleg November 16-tól tart nyitva, December 24-ig tart, majd az újév ésszerűvé válik. A karácsonyi vásár nagyon nagy, és a schonbrunni királyi rezidencia bejárata közelében található,és ez egy extra romantikus kapcsolatot kínál. A központban egy nagy fa, díszített, és mellette egy nagy fa otthonok, díszített talmi és dekorok tele álom, ahol lehet kapni szabványos művészeti termékek, különböző mementók vagy vacsorázni. Viasz tárgyak, gömbök és harangok, rénszarvas vagy karácsonyfák különböző méretű, különösen felkeltette a figyelmemet. A kézzel festett világok különösen vonzóak voltak, ugyanakkor a költségek is megfelelnek. Nem fogsz ellenállni a fahéjjal sült alma illatának,a héjban sült burgonyának és a sült gesztenyének! Ami az édességeket illeti, a Bécsi sikerrel jár. Ezután még egy csali lehet egy bögre sztrájk vagy forralt bor. Cup lehet egy memória (hátrányok ár, nyilvánvalóan), annak a ténynek köszönhető, hogy testre szabott, és minden évben más színű. A karácsonyi vásár bejárata ingyenes, mint ha a királyi rezidencia lenyűgöző kertjeivel kíván sétálni.

Inkább, ha a királyi rezidenciába vagy valószínűleg az állatkertbe szeretne menni, akkor minden bizonnyal belépőjegyet igényel. Összefoglalva: ez az a terület, ahol a legjobban tetszett, az összes vásár közül, ahol jártam! A karácsonyi vásár a Bécsi belvárosban (Rathauszplatz). Bécs szívében fekszik, ahogy a neve is állítja, az önkormányzat előtti parkban. Az alábbiakban a televíziós információkban bemutatott kényszerítő képek miatt kaptuk meg. Látva a gyönyörű parkot, amelyet számos izzó fényében díszítettek, sötétedés után, a Városháza épületének érvényesítő képével, neogótikus stílusban épült tervezés, kulisszák mögött, volt az egyik fontos dolog, amit valóban nem tudok ellenállni! Hasonlóan nyitva van, mint a másik ésszerű, November 16-tól December 24-ig. Elöl talán értékelni egy nagy ikebana, 4 gyertya és egy lila vonat, amellyel lehet sétálni. És itt volt egy csomó azonos díszítésű otthon, tele jutalmakkal, és ha meg akarta próbálni megtalálni az ideális karácsonyi ajándékot a kedvelteknek, biztosan rengeteg volt a választás. Mindez magában foglalta a hatalmas füzéreket, amelyek megvilágították az utakat, ideális környezetet teremtve ennek a császári városnak.

Szólj hozzá!