Gyógynövények, amelyek megnyugtatják és kezelik a köhögést

woman in red long sleeve shirt sitting by the tableA köhögés a test határozottan normális reakciója, ahol a légzőrendszer megpróbálja megszabadulni a szervezetbe jutó veszélyes mikroorganizmusoktól, portól vagy irritáló anyagoktól. Ez egy természetes reflex, amely védi a tüdőt, azonban, mint tudják, nagyon irritáló, nyugtalan, sőt gyötrelmes is lehet. Fel, amíg fokozza, és elmúlik köhögés felébresztheti a többi éjszaka, és készítsen hangulatok neplacute. Nu ez nem csoda, hogy a köhögés az egyik leggyakoribb tényező az egyének legvalószínűbb, hogy a szakember a kezelésre. És ha nincs megbízható megoldás jön, az emberek általában viszont teljesen természetes kezelések enyhíteni ezt a kellemetlen tünet. A siker kulcsa különféle megoldások felhasználásával jár, amelyek valójában ennek a tünetnek az okával foglalkoznak.

Ezért sokan választják az ökológiai termékeket és kiegészítőket a köhögés elleni küzdelemhez. Mindez segít a fertőzések kezelésében, a nyálka vékonyításában és az immunrendszer erősítésében. Ajánlások a gyógynövények természetes gyógynövények, amelyek megnyugtatják és gyógyítják a köhögést. Az orvosi gyógynövények ajánlásai, amelyek megnyugtatják és gyógyítják a köhögést. A köhögés egy reflex gesztus, amelynek során a test eltávolítja a nyálkahártyákat és más irritáló anyagokat a torokból és a légutakból. Ez előnyös lehet a test számára, de szintén nagyon aggasztó az érintett személy számára. Szerencsére számos Nem vényköteles gyógyszer létezik, amelyek enyhíthetik ezt a kellemetlen tünetet. Ennek ellenére sok ember már évek óta kedvelt természetes kezelések, hogy megnyugtassa a köhögés. Az egyik ilyen termék egy köhögés elleni gyógyszer, amely fluidizálja a hörgők váladékát, eltávolítja a felesleges hörgők váladékát, hidratálja a szájnyálkahártyát és segíti a légzés csökkentését.

Gyömbér, kakukkfű, marshmallow gyökér (marshmallow eredetű)

marshmallow and chocolate bar on top of tableA konyhában elismert összetevő, a gyömbér gyulladáscsökkentő és köhögéscsillapító (köhögéscsillapító) otthonokkal rendelkezik. Ez az illatos gyógynövény szétesik és megszabadul a nyálkahártyától a tüdőből, így megnyugtatja a köhögést. Egy kutatás megállapította, hogy amikor egy porlasztóba helyezték, a tisztított gyömbér segített a légutak ellazításában és a köhögés megszüntetésében, különösen a bronchiális asztma által okozott száraz köhögésben. Gyömbér teát készíthet a házban, ha néhány gyömbért szeletel, és hozzáadja őket 3 bögre forró vízhez. Használhatsz egy kis mézet és egy darab citromot. Kakukkfű. A kakukkfű (Thymus vulgaris) évszázadok óta alkalmazott gyógyszer az irritáló száraz köhögés megnyugtatására. A növény lehullott levelei flavonoidoknak nevezett vegyületeket tartalmaznak, amelyek csökkentik a duzzanatot és fellazítják a nyaki izomtömeget. Ahhoz, hogy egy nyugtató kakukkfű tea fel 2 teáskanál őrölt kakukkfű levelek egy bögre forrásban lévő vízzel, és hagyjuk őket csepegtetni 10 percig. Egyszerűen inni lehet, vagy még megbízhatóbbá (és finomabbá) teheti a mézet. Marshmallow gyökér (marshmallow eredetű). Az Althaea officinalis-t évezredek óta használják köhögés és torokfájás kezelésére. Mint sok más gyógynövény, a marshmallow origin segíthet megnyugtatni a teljesen száraz köhögést. Egy kutatás szerint a tabletták és szirupok, beleértve a marshmallow origin-t, hatékonyan enyhítik a teljesen száraz köhögést, általában 10 perc kezelés után. Ellentétben a gyógynövények többségével, amelyekre forró vizet kell helyezni, javasoljuk, hogy a marshmallow eredetét hideg vízzel vegye be. Elég, hogy egy evőkanál zúzott, szárított (nem porított) eredetű két bögre hideg vízben. Hagyja az anyagokat egy éjszakán át vagy legalább négy órán át állni a hűtőszekrényben. Nyomás, majd fogyassza el a teát, mivel valóban kényelmesnek érzi magát. Akkor is igénybe más ökológiai termékek, étrend-kiegészítő értékes eredményt a wellness a légzőrendszer. A természetes bioaktív anyagok társítása a polyflora mézzel ebben a köhögésszirupban hasznos hatással van a légzőrendszer jólétére.

Csúszós szil, bodzavirág

Az őslakos amerikaiak fedezték fel a csúszós szilfa köhögéscsillapító tulajdonságait. A nem biztonságos elm hasonló a marshmallow eredetéhez, mivel nagy mennyiségű nyálkával rendelkezik, ami segít enyhíteni a torokfájást és a köhögést. Ahhoz, hogy egy csúszós szilfa teát helyezzen 1 teáskanál szárított gyógynövényt egy bögre meleg vízre. Hagyja minden kis dolog, hogy átjárja legalább 10 percig ivás előtt. Fontos szem előtt tartani, hogy a nem biztonságos szilfa megzavarhatja a gyógyszerek felszívódását. Ezenkívül a csúszós szilfa por és kapszula formájában is megtalálható. Bodza virágok. Amellett, hogy ízletes és kivételesen illatos, a bodzavirág tea emellett köptető aktivitással is rendelkezik, ami felgyorsítja a köhögés és a torokfájás gyógyulását. Az antivirális és gyulladáscsökkentő hatású hatóanyagainak köszönhetően a bodza tea fokozhatja az immunrendszert, különösen akkor, ha a szervezet mikrobiális és vírusos fertőzéseket tapasztal. Bodza tea készítéséhez: tegyen vizet a bodza virágaira, és forraljuk fel a kombinációt csökkentett melegen 10 percig. Ezután fedjük le a keveréket, és hagyjuk kihűlni a terület hőmérséklet szintjét. Szűrjük le és vegyük be az infúziót meleg hőmérsékleten. Ezt a teát meg kell mérgezni, ha köhög, de napi két csészén belül.

Teljesen természetes megoldások az emésztő vérszívók ellen

a 3d image of a human with a red circle in his stomachAz emésztő vérszívók elleni természetes kezeléseket kiegészítik az orvos által felállított terápiával, de szintén segítenek az invázió Nagy megelőzésében. Amikor a béltraktus parazitáiról van szó, néha a férgek tojása létrejöhet, mielőtt eljutnának a bélrendszerbe, ami a hasban, hányingerben, hányásban, égésben vagy a hasi mozgás érzésében jelentkezik. Az emésztőrendszeri vérszívók fertőzésének orvosi diagnózisának érvényesítéséhez koprokultúrát és vérvizsgálatokat végeznek. Az emésztő paraziták jelenlétére utaló jelek. Azok a jelek és tünetek, amelyek elárulják az emésztőrendszeri vérszívók problémáját, amelyeket ezeknek a baktériumoknak a talajban, a nyers húsban, a sújtott élelmiszerekben vagy a tisztátalan felületekben lévő tojások bevitelével állítanak elő.

Állandó hasi fájdalom. Puffadás és a felesleges gáz. A bél lazaságának időtartama, szabálytalan bélmozgással megszórva. Anális viszketés. Karcsúsítás nyilvánvaló tényező nélkül. Az állandó fáradtság állapota nyilvánvaló ok nélkül. Csökkent étvágy jelei a bélrendszer vérszívóinak létezéséről a gyermekben: hányás, a bél és a fájdalom lazasága; játékosság hiánya, letargia; gyomorfekély, amely nem tűnik el a masszázs után; anális viszketés, különösen éjszaka, ami megzavarja és megszakítja a pihenést; férgek jelenléte a baba pelenkában, végbélnyílásban vagy székletben; könnyű bőr vagy kissé sárga; lassuló fejlődés; paraombilikus viszketés. A béltraktus parazitózisai általában fiatalkorban, 6 hónaposnál idősebb gyermekeknél fordulnak elő, különösen akkor, ha érintkeznek a talajjal és a szennyeződéssel. Tehát az az állítás, hogy” hagyja, hogy a gyerekek a padlóról egyenek, hogy ellenállást keltsenek”, rosszul elismert ötletnek bizonyulhat, amely veszélybe sodorhatja a fiatal egészségét, a parazitákat ilyen módon kényelmesen megszerezhetik. A parazitózis megállításához a kezeket gyakran meg kell mosni, a körmöket vágni, a húst a bevitel előtt fel kell forralni, a kezeket és a recepteket nyers kezelés után meg kell mosni, a zöldségeket, a salátát és a különféle egyéb leveleket pedig a gyümölcsök mellett alaposan meg kell tisztítani, folyó vízben, étkezés előtt.

Terápia emésztő vérszívók számára

man massaging woman's bodyA férgek egyik legmegbízhatóbb kezelése az anthelmintikumok, mint például az albendazol, mégis vannak különféle férgek, giardia vagy pinworms, amelyeket különféle egyéb gyógyszerekkel, például mebendazollal kell kezelni. Ha a parazitózist figyelmen kívül hagyják, a férgek túlszaporodhatnak és megfertőzhetik az alapvető testszerveket, például a szívet vagy az agyat, veszélybe sodorva őket.

A fertőzés elkerülése érdekében nagyszerű minden évben koprokultúrát végezni, és rendszeresen természetes kezeléseket végezni. Természetes gyógymódok az emésztő vérszívók számára. Egyesek szeretnek minden évben biztosítani, megelőzően, a az albendazol adagolása, mégis ennek a gyógyszernek a mérgezése a májban meglehetősen magas, míg a természetes megoldások sokkal egészségesebbek, egyszerűen születésűek az organsim által, és azzal az előnnyel járnak, hogy naponta beadhatók erre a célra, mivel az egészséges és kiegyensúlyozott élelmiszerválaszték, például fokhagyma, menta vagy kakukkfű, könnyen használható salátákban vagy ízek steak. Valójában ezeknek a gyógymódoknak a többségét megértették, mivel az ősi időkben különösen ajánlott azoknak az embereknek, akik háziállatokkal, gyermekekkel, idősekkel és felnőttekkel érintkeznek, akik általában a városban fogyasztanak.

Szólj hozzá!