Herbárium esemény kezdődik

white and black printed lantern lotTherme Bukarest, a legnagyobb wellness központ Európában, vezető reklám egészség és az egészség, feltárja a szervezet között április 17-23, 2023, az első kiadás Herbáriumfesztivál, az egyetlen ünnep Romániában teljesen elkötelezett a művészet, a kultúra és a tudományos kutatás felhasználásával gyógynövények a régi időkben az egészség és wellness, szabadidő és energizálás. A 2023-as herbárium fesztivál április 17-én kezdődik és 7 napig tart, kora reggeltől estig, és a különleges program több ezer rituáléból, infúzióból és különleges élményből áll. A rendezvényre 30 nemzetközi aromaterápiás, gyógynövény-és holisztikus terápiás mester érkezett 13 országból. Emellett a fesztiválon belül a Therme Bukarest is otthont ad a Herbáriumkiállításnak (április 20-23 között), amelyen a Therme komplexum látogatói felfedezhetik és kipróbálhatják a szépség-és ápolási termékek nagy választékát, amelyek a szomszédos és globális gyártók által termelt természetes hatóanyagokon alapulnak. Az egészséges élet kulcsai, a herbáriumi ünnepségen.

Figyelembe véve a régi időket, sok mese folyik az orvosi növények körül a helyreállítási és helyreállítási tulajdonságaikról. A Herbáriumfesztivál első alkalommal egy ilyen jellegű, Romániában szervezett alkalommal minden bizonnyal 7 napig tart, így az egyetlen és legnagyobb alkalom, amely elkötelezett a régi gyógynövényekkel kapcsolatos tapasztalatok és rutinok iránt. A látogatók több mint 175 egyedi szaunaélményt, természetes keveréket, cserjéket és tibeti tálterápiát választhatnak-ez rekord 25 mindennapi élmény. Ezenkívül a herbárium első alkalommal egyesíti az ünnepség 30 Aufguss Mesterét és nemzetközi szakembereit az aromaterápiában, a herbalizmusban és az alternatív terápiában 13 országból: Japánból, Kanadából, Hollandiából, Norvégiából, Olaszországból, Nagy-Britanniából, Dél-Koreából, Szlovéniából, Lengyelországból, Észtországból, Belgiumból, Litvániából és Romániából.

A 100%-ban természetes összetevőkből álló kezelési termékek fejlesztői április 20-23-ig érkeznek a herbárium kiállítására

three men and woman standing while looking at bulletin boardRészletes információk a herbáriumi ünnepi programról és tapasztalatokról itt találhatók. Az április 17-23-án tartott ünnepség a látogatók számára támadást nyújt a régi gyógynövények jótékony és titokzatos kozmoszába. Japán erdő, Norvég rituálé, Srí Lanka-i füst rituálé, Nyírfiú, Leili rutin, hegyi infúzió vagy Japán célú esemény egyszerűen az egyik legkifejezőbb élmény a szaunákban, amelyek minden bizonnyal előfordulnak a 2023-as herbáriumi ünnepségen. Az eseményen résztvevő lányok és lányok minden bizonnyal pihenhetnek és élvezhetik a kizárólag nőknek szentelt pillanatot: a Siren Whispers, egy különleges aufguss show, amelyet litván aromaterápiás mesterek tartanak kedden és szerdán (április 18-án és 19-én), a Provence szaunában, a bonyolult Elysium területén. A herbáriumfesztivál minden pillanatát, keverékét, rituáléját és tapasztalatait a Cosmin Ciric (Therme Bucharest egészségügyi felügyelő) és a világméretű szakemberek aprólékosan választották ki. Cosmin Ciric a világ egyik legértékesebb wellness szakértője, az Aufguss rutinok szervezője Romániában és Kelet-Európa legnagyobb szaunafesztiváljának, a Sauna Festnek a fejlesztője. A 100%-ban természetes hatóanyagokból álló kezelési termékek készítői a Herbar Expo-t április 20-tól 23-ig 4 napig, április 20-tól 23-ig, az ökológiai kezelési termékek és a természetes összetevők számos szomszédsági és globális kiállítója találkozik az Elysium helyszín erkélyén. Természet ihlette fejlesztéseik közé tartoznak a fontos olajok, a természetes szappanok, a fürdőszobai sók, a szerves szirupok, a természetes méz alapú kiegészítők, a természetes összetevőkből származó illatok, a levendula alapú termékek, a turmixok, a teák és keverékek, a kozmetikumok és a kezelési cikkek. A kiállítók között vannak mind a jól ismert márkák, mind a növekvő helyi gyártók: Techir, Prices, Aromen, Fulul, Herbagen, Pists Spirit, Doda Natural, Fleurane, Racket Eden, THS, Matca Naturals, Hodaia.

Marosvásárhelyi gyógynövények fesztiválja-2. verzió!

A hétvégén Maros megyében legalább külön fesztivál zajlott, a gyógynövények eseménye. Két napig, a résztvevők képesek voltak megtalálni a nagy növények és megtanulják a csodálatos kihasználni szakemberek magukat. A Gyógynövényfesztivál 2. kiadása arra hívta fel az egyéneket, hogy meneküljenek el a város földgömbjéből, hogy belépjenek a gyógynövények varázslatos földgömbjébe. Az esemény egy 90 éves fészerben történt, amely azonban jelentős átalakítási és javítási eljáráson ment keresztül. A fesztivál ideje alatt az emberek részt vehettek a műhelyekben, hogy felfedezzék a lakó-vagy kereskedelmi ingatlanokat, valamint a növények előnyeit. Rodica mondás:”a kenderszőr legfontosabb tulajdonságai az, hogy a nyári szezonban a kabát, amelyet kezelünk, csodálatosnak tart minket, télen pedig melegen tart”. Ezenkívül megtudhatták, hogyan lehet medált készíteni a gyógynövényekből a tea számára. Az eseményen apró termelők vettek részt, különböző természetes és tipikus termékekkel, szintén növényekből.

Az erdélyi gyógynövények udvara a Gyümölcsünnepen

assorted fruits on silver round plateSzeptember 23-25, 2016, A VIII változata a gyümölcs Esemény Udvarhely környékén szervezte a Civitas struktúra a Civil társadalom. Ez a kiadás volt az elsődleges stílus gyógynövények, a legelső alkalommal a rendezvény program volt a speciális szeminárium minősített: a kötelessége gyógynövények életmódváltás közösségek, alkalom tartott a Szent István Excarn hall belül Székelyudvarhely Városháza. Az értékes előadások mellett a szeminárium résztvevői egy kis esemény során megismerkedhettek a helyszín különböző városrészei által bemutatott gyógynövényalapú termékekkel. A konferencián J. C. Csaba biológus ismertette a munka kezdeti eredményeit.

A rendezvény első napján, 16 órakor megnyílt az Erdélyi gyógynövények kertjének standja, tele önkéntes csoportok által készített tárgyakkal, amelyeket a munka rövid megbeszélése, illetve egy vitafórum követett, amelynek során áttekintették a régió gyógynövényeinek gyűjtésében, termesztésében és kezelésében rejlő lehetőségeket. A rendezvény standján friss és kiszáradt gyógynövények, teák, forró sók, különféle Ecetek és fűszeres olajok keverékei kerültek elhelyezésre, nem hiányozva semmiféle orvosi növényeken alapuló esztétikai készítmény, vagy aromás párnák és táskák-az Erdélyi gyógynövények udvarát joggal nevezhetjük az ünneplés egyik legaromásabb standjának.

Orvosi üzemek és használatuk, valamint az ezekből beszerzett tárgyak

woman watering plant beside windowA következő 2 napban számos programot tartottak ebben a fülkében, amelyek során bemutatták és népszerűsítették az orvosi növényeket és azok használatát, valamint a tőlük kapott tárgyakat, ami azt mutatja, hogy használatuk rendkívül széles skálája van. Szombaton kora reggel G. Hajnal megmutatta a Lupeni-i tanulók egy csoportját, hogyan kell a vásznat nyers növények segítségével színezni. Az így színezett szövet a fürdősó orvosi gyógynövényekkel való lefedésére szolgál, amelyet a hallgatók azonnal elkészítenek. A szombaton és vasárnap GERB Enikmain Hajnal közreműködésével rendezett orvosi növények elismerésére irányuló verseny fantasztikus népszerűségnek örvendett. A programot gyermekek számára rendezték meg, de a 10 növény meghatározása a felnőttek számára is akadályt jelentett a fesztiválon. Az Udvarhelyi gyógynövényekről, vagyis azok gyűjtéséről és feldolgozásáról 2 előadást tartottak, a kezdőbetűt Mihailné Erika mondta szombat délben, a 2.részt pedig Karsai Kinga asszony. Az előadók foglalkoztak a rendezvényen jelenlévő közönség kérdéseivel is. A fesztivál három napja alatt, sok látogatót hozott be az Erdélyi Gyógynövényudvar aromás megjelenése, demonstrálva hogy a gyógynövények olyan természeti erőforrások, amelyek használata változást hozhat a városrészek életében, javíthatja az életminőséget, és ezek felhasználásával fenntarthatjuk a területeket, biztosítva a helyi jövedelemszerzés lehetőségét.

Szólj hozzá!