Az ideális vegán szendvics elkészítésének művészete

vegan vegetable sandwichAz állatok iránti tiszteletből valóban elkapta a vegán mintát, és szembe kell néznie az első problémákkal: a megfelelő összetevők felfedezése a jó vegán receptek elkészítéséhez. A szendvics nem mentesíti a legjobb termékek keresését, ami időnként bonyolult lehet egy kezdő veganizmus számára. Ahhoz, hogy kiváló a vegán étrend, akkor szakácstanfolyamok, hogy megismerjék a lehetséges szervezetek. Időközben, hogy a dolgok kevésbé bonyolultak legyenek az Ön számára, az alábbiakban néhány javaslat található a vegán tartózkodásra a barbecue-n.

MINDIG FOGADJON A JÓ KÉZMŰVES KENYÉRRE. Mi lenne egy szendvics nagyszerű kenyér nélkül? Válasszon kézműves kenyeret, amelyet teljesen lisztből, sóból és élesztőből készítenek. Akár baguette, akár szeletek, ki kell választania egy kiváló minőségű kenyeret, amely puha, anélkül, hogy puha lenne, amely tiszta, anélkül, hogy száraz lenne. Kerülje az ipari kenyeret, ahol nem tudja folyamatosan, mi van benne. Változtasd meg az örömöket, és próbáld ki a sarki kenyeret, a pita kenyeret, a búza vagy a kukorica süteményeket, vagy talán a rizspapírt. Kenyér nélkül is megteheti, ha a borítókat saláta levelekkel gördíti! Friss, egészséges és teljesen Vega! FRISS, ORGANIKUS ÉS KÖRNYÉKBELI ZÖLDSÉGEK. Felejtsd el a konzerveket vagy a zöldségeket az élelmiszerboltokban. Ha tiszteletben tartja a beállítást, forduljon inkább egy regionális termelőhöz, ha lehetséges, képzett természetes, amely minden bizonnyal szezonális és kiváló minőségű termékeket kínál Önnek. Amikor a nyers zöldségekre vonatkozik, a kedvenc tenger a szezonális paradicsom, lédús és ízletes. Mégis díszíteni egy szendvicset kell csak egy kis készség és a képzelet. Tehát forduljon olyan zöldségekhez, amelyeket reszelhet, például sárgarépát, zellert vagy karalábét. Az apróra vágott zöldségek ízt és megjelenést adnak a receptnek: cékla, bors, uborka. Ha párolt zöldségekre vonatkozik, például grillezett zöldségekre, például cukkinire vagy padlizsánra. Az olajban kandírozott, finom olasz ízű Antipasti tartalmazhat pep-t a szendvicséhez. Pácolt articsóka, napon szárított paradicsom, balzsamos hagyma. Minden preferenciához van valami. A környezetbarátságok létfontosságúak egy vegán szendvicsben! Ne felejtsd el az alapvető saláta leveleket, amelyek minden bizonnyal további frissességet biztosítanak a szendvicsednek, miközben árnyékot adnak és egy kis ropogósságot hoznak: saláta, batavia, escarola, tölgy levelek, bárány saláta. Próbáljon szilárd preferenciájú leveleket használni, például rukkolát, spenótlevelet, mustárlevelet. Ízesítsük ízletes természetes gyógynövényekkel, például cseresznye, koriander, bazsalikom, metélőhagyma.

Zöldséges fehérjéből készült sajt

Cheese made from vegetable proteinEgy igazi vegán megakadályozza a kedvtelésből tartott tárgyakat. Ennek eredményeként minden bizonnyal elengedhetetlen a hagyományos Emmental vagy mozzarella darab cseréje egy további opcióval. Ahhoz, hogy a növényi alapú szendvics úgy tűnjön, mint egy hagyományos sonka és sajt, mindössze annyit kell tennie, hogy nézze meg a Vega egészséges fehérjét. Ez általában búza vagy szója fehérje. Az ökológiai üzletek rengeteg megoldást kínálnak a sajt megjelenésének megtalálására egy vegán szendvicsben. Figyelembe véve, hogy növényi egészséges fehérjéről beszélünk, ez az, ami érdekelni fogja azokat, akik egy kicsit megbánják a hamburgerük steakjét. A növényi steakeket zöldségekkel készítik, gyakran olajjal és burgonyakeményítővel kötik össze. Az Ön számára a lencse steak, bab sütemények, növényi pástétom, vegán chorizo, zöldség kolbász. KRÉMES MÁRTÁSOK KRÉM NÉLKÜL. Nincs több tejalapú krém, sajtmártás. Azonban magabiztosnak érezte magát, több 100% vegán szósz ízt és frissességet adhat a szendvicséhez: hummus, guacamole, tapenade, pesto. Hasonlóképpen próbálja házi catsup, jobb, mint az ipari változat, vagy chutney, keverés gyümölcs és fűszerek. Számtalan növényi alapú szósz található a snack fokozására. Ez feltétlenül lehetőség lesz új ízek felfedezésére is. Röviden: új elégedettség.

Recept-Post káposzta tekercs / vegán

cooked food on white ceramic plateIna pontosan megérti, hogyan kell sok pontot csinálni, de pontosan felismeri, hogyan kell ideálisan csinálni, hogy figyelemre méltó vegán ételeket készítsen. És amit pontosan felismer, hogy hogyan kell csinálni, az az, hogy megtanít arra, hogyan kell csinálni! Mivel a szakács olyan készség, amelyet a leggyorsabban a példa erejével lehet megtudni, egy rendkívül átgondolt oktató támogatásával. Aktív összetevők: egy kis napraforgóolaj. 125 gr nagyon óvatosan apróra vágott hagyma. 100 gr sárgarépa, petrezselyem, zeller nagyon óvatosan vágott (lehet vágni a segítségével a robot a penge „s”). 100 gr sampinyon gomba (a robot segítségével szeletelheti az „s” pengével, azonban ügyeljen arra, hogy ne legyen paszta). ízek: szárított petrezselyem, szárított kapor, só, bors, szárított kakukkfű gallyak, környezetbarát kapor és zöld petrezselyem. 125 gr kerek szemű rizs. lapok savanyú káposzta (használhatja a lap kúszó növény vagy korábban leforrázott kellemes káposzta).125 gr paradicsomlé. Előkészítő munka: melegítsen egy kevés napraforgóolajat egy serpenyőben közepes hőn. Amikor az olaj meleg, helyezzük a hagymát, és hagyjuk párolni. Add után, hogy az eredete, és hagyjuk őket szakács, amíg a sárgarépa kiigazítások árnyékban, majd a gomba és fűszerek. Tartalmazza a rizst, é hagyja egy kicsit kalitálni, majd félreteheti a sminket.

Mindaddig, amíg a készítmény a tűz vagy korábbi, akkor készítsen káposzta levelek: hámozzuk meg a leveleket, csökkentette a gerinc és a rész támaszkodva, hogy milyen nagy szeretné, hogy sarmalutele. A maradékokat megőrzik-apróra vágjuk, majd fedjük le az edényt, ahol a káposzta tekercseket helyezzük. Hajtsa fel a káposzta tekercseket, majd tegye őket a fazékba, amelybe korábban egy réteg gondosan apróra vágott káposztát tett. Ezen kívül még egy réteg vágott káposzta, kakukkfű gallyak, kapor, petrezselyem és még egy réteg finomra vágott káposzta. Fedje le minden apró dolgot tiszta káposzta lapokkal, mégis egészben, hagyva a közepén egy lyukat, ahol paradicsomlevet és vizet tehet fel, amíg körülbelül 1-2 centiméter smink van előre. Elhelyezett minden kis dolog, hogy a gőz, több mint alacsony szerszám hő, körülbelül 1 óra, tele vízzel, ha szükséges. Abba az irányba, befejezése, tele vízzel fel, és helyezze a bankot a tűzhelybe, tegyük egy tálcára, hogy ne tisztátalanítsa a sütőt, és hagyjuk, hogy szakács egy kicsit.

Alina árnyékot ad a preferenciának és az ízlésnek

woman holding cake looking upNéhány évvel ezelőtt teljesítettem Alina Barbu-t a” Lavender Celebration” alkalmával, amelyre Alec Blenche-vel együttműködött, egy vitára és egy kulináris bemutatóra. Mi már kiváltságos, hogy fontos meghívottak otthonunkban, és valóban töltött egy figyelemre méltó időt egymással. Még egy ugyanilyen különleges alkalom volt az „ABC of online food” tanfolyamon való részvétele 2016 áprilisában. Tapasztalatcserére jött, de ez sokkal több volt annál. A résztvevők, mert a tanfolyam szerencsések voltak, akik nem is vágytak ilyen sokkra. Több mint 3 éve engedéllyel rendelkező nyers étel szakács, a Constanta kezdeti nyers vegán éttermének tulajdonosa és a „lust for Eco-friendly”ötlet megalkotója. Workshopokat és nyers vegán szakácsprogramokat szervez vegán ételek szerelmeseinek, tréningeket tart és vegán menüket készít olyan vendéglátóhelyek számára, amelyek ezt a szakácsszakaszt is meg akarják oldani. Országos és globális gasztronómiai versenyeken vett részt a” vegán ” szekcióban, ahol arany -, ezüst-és bögrékérmet nyert. Romániában tanúsított szakács, 3 szakácsiskolát (szakács, szakács, vegetáriánus szakács) és a kanadai Body Mind Institute „nyers szakács” iskoláját végzett. Alina fantasztikus tapasztalattal és lelkesedéssel rendelkezik az egészséges és kiegyensúlyozott ételek iránt, és meghívásomra (Lucia Gavrilita) a közösség tagjainak számos kérését követően” egészség a zöld életben”, hamarosan visszatér Chisinauba egy sor szakácsműhelyre (kulináris bemutató) minősített „a főzés kettőben nyersebb”. Február, kihirdette Valentin hónap feltételeztük, hogy ez a közös ruhák szerelmeseinek, még hasonlóképpen azok, akik élvezik örökre, nem csak enni egymással, még emellett szakács étel egymással.

Szólj hozzá!