Hogyan kell festeni konyha kerámia, a kiválasztás festék padlólap

white wooden cabinetNéha valóban beszéltünk veled néhány eszközről, amellyel megváltoztathatja a szoba megjelenését és dekorációját anélkül, hogy túl sokat költene. Az alacsony költségű koncepciók között, amelyek leginkább felújíthatják a szobát, egy új árnyalattal kell festeni, amely mindent különféle és új tapintást kölcsönöz. Ebben az esetben beszélünk konyha padlólapok, amely szintén festett egy teljesen új színt, hogy az érintés a helyreállítás, amire szükségük van. Tájékoztatjuk Önt, hogy mely festékeket válassza ki, mert ez nem egy tipikus falfesték, hanem egy egyedi padlólap, amely egyedi tulajdonságokkal rendelkezik ezen a helyen. Meg kell egy immun festék, és mi is van egy széles színválaszték közül lehet választani, hogy festeni a konyha kerámia. Ha ezek jelenleg a stílusból indulnak ki, itt az ideje, hogy egy centrifugálást biztosítsunk, hogy a szakácsterület ismét vadonatúj hely legyen. Válogatás a festék csempe. Az üzletekben megtalálhatjuk részletek festék padlólapokhoz ez a festék keményebb és rugalmasabb felülettel rendelkezik, mint a szokásos falfestékek.

Ezeknek a zománcoknak ellenállniuk kell a víznek, a zsírnak és a napi takarításnak, mivel a konyhában találhatók. Közülük megtalálhatjuk a matt felületektől a szaténig és a fényesekig. Ha a foltokat el akarjuk takarni, akkor a szőnyeg ajánlott, tekintve, hogy sokkal kevésbé emeli ki őket. És köztük minden bizonnyal folyamatosan sokféle különböző szín közül lehet választani és beépíteni a konyhába. Az előző kiválasztás mellett, amely aggasztotta a felületet, 2 féle zománc van. Leírjuk zománcok a víz alapú és olaj alapú zománcok. A vízbázisúak akrilok, a többieket mesterséges zománcoknak nevezik. A víziek sokkal jobban tisztelik a környezetet, és szappannal és vízzel tisztítják, bár valamivel kevésbé ellenállóak, mint az előzőek, de idővel nem sárgulnak. Az olaj alapúak sokkal ellenállóbbak, és olyan helyeken, mint például a szakácsterület, ajánlottak, mivel a tisztítás állandó, és világosabb bevonattal rendelkeznek. Kétségtelen, hogy az utolsó a leginkább kiválasztott egy olyan területre, mint a szakácsterület.

Tisztítsa meg és készítse elő a területet, festse át a kerámia burkolólapokat

two teal and brown metal cans on shelfA dolgok között meg kell tennünk a kerámia burkolólapok rendezését és a terület előkészítését. Ezek a konyhai kerámia burkolólapok jellemzően olajnyomokat tartalmaznak, ezért hatékonyan meg kell tisztítanunk az összes teret és szélt, hogy semmi ne maradjon, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy a festék jól megtermékenyült bennük. Bizonyos figyelmet kell fordítani az ízületekre, ahol a szennyeződés a legtöbbet gyűjtheti. Alaposan szárítsa meg, majd készítse elő a területet, hogy ne elszíneződjön a festék a bútorokon és a kerámia burkolólapok körül. Műanyag védelem elhelyezése a festék-és maszkolószalag-üzletekben, hogy megbizonyosodjon arról, hogy semmi sem mozog és határolja a sarkokat. Így újrafesthetjük anélkül, hogy aggódnánk a bútorok vagy a szél károsítása miatt.

Festési termékek. Festéskor általában apró hengerekkel vagy spray-vel használják, mert a bevonat nagyon jó a festékfegyvereken, hornyok nélkül. A rövid hajú görgőkkel egy nagyszerű bevonat érhető el, bár egy kis festéket kell használni, vagy cseppek vagy hornyok lehetnek. A ragasztószalagot és a műanyagot a védelem érdekében használják, és amikor a festékszórót használják, sokkal jobb, ha maszkot használnak, hogy ne lélegezzék be a festéket, és jó légáramlást hagyjanak a szakácsterületen. Fesse be a padlólapokat. Ideje újrafesteni a padlólapokat. Általában csak egy réteget használunk, amely nem túl vastag a lemezeken, jól lefedve és eloszlatva. Ahogy azt állítjuk, a szórófegyverrel a bevonat tökéletes, bár egy kicsit gyakorolnia kell egy felületen, hogy megértse, hogyan kell alkalmazni. Ha az eredmény a várt módon alakul, egyszerűen meg kell várnunk, hogy megszáradjon. Jobb, ha száraz és meleg napokon átfestjük, mert a festék a múltban megszárad, és az otthoni ablakokat nyitva kell hagynunk a szellőzéshez.

Festés után

Amikor valóban teljesen megszáradt, csak meg kell szabadulnunk a műanyagtól és a szalagtól. Ha azt akarjuk, hogy a hosszú élettartam nagyobb legyen, és emellett szaténabb felülettel rendelkezzen, akkor a festék fölé védőburkolatot is felvehetünk. A szalag eltávolítása nélkül egyszerűen ugyanúgy alkalmazzuk a jelenleg szárított festéket. Ez garantálja, hogy a festék hosszabb ideig tart, ami rendkívül fontos egy olyan helyen, mint a konyha, ahol a padlólapok kifejezetten kopnak a tisztító tárgyaktól. Megengedem, hogy teljesen megszáradjon, és amikor teljesen megszáradt, eltávolítottam a szalagot és a műanyagot, és végül mindent elhelyeztem, mint korábban. Mi minden bizonnyal jelenleg a konyha padlólapok egy teljesen új megjelenés.

Festés padlólapokon

brown wooden framed painting on white wallJáték segédprogram: ismerje fel az elemek beállítását egy megadott karakterláncban,a meghatározott sorszám alapján. Használt termékek: akvarellek, vastag kefék és minták / bélyegek festéshez. Videojáték haladás: a gyerek festeni, a padlólapok a fürdőszobában/ szakács terület, számos alkatrész (háziállatok, elegáns formák), kihasználva az elismert árnyalatok segítségével minták/ bélyegek, vagy csak csak az ecsettel. A fiatal, az Ön tanácsai szerint, 1-3 komponensből álló csapatokat tesz egy sorba. Az ujjlenyomat után a gyereknek minden bizonnyal meg kell mutatnia: az első szempont a karakterláncban, a 2.vagy a 3.. Az anyukák és az apa által használt rendes karakterre támaszkodva a fiú minden bizonnyal azt sugallja, hogy ez az elem. Példa: a gyermek újrafestett egy 3 háziállatot: egy malacot, egy paripát és egy tehenet, kefék és sablonok felhasználásával. Meg fogja kérdezni: ez a második a sorban? A gyermek minden bizonnyal foglalkozik: a ló. Ez kezdetben? A gyerek kijelenti: a disznó a kezdeti. Mégis a harmadik, ez az? Tehén, szólítsd meg a gyereket. A játékot a tevékenységek sorrendjének kissé megváltoztatásával lehet játszani. Először minden bizonnyal megjelöli az alkatrészek sorrendjét, majd a gyermek az Ön által megfogalmazott követelményeknek megfelelően átfesti az elemeket: a legelső minden bizonnyal a paripa, a 2.a tehén, a 3. pedig a malac lesz. A sokszínűség a feladat és a stimuláció a gyerek nagyszerű, hogy a kínálat neki válogatott stencil/bélyegek, kis méretű, hogy képes legyen festeni több szempontból gyorsan. A feladat a falfelület festék válik a sokk összetevője ihletet a gyerek, de a cél a játék, hogy megmutassa, és azt állítják, a sorszámos karakter alapján a tárgy által kínált Önnek. A videojáték emellett a szabadban is megtörténhet, a homokkő falát sofalt, az akvarelleket és a stencileket/bélyegeket pedig színezett krétával változtatják meg. Több társával is részt vehet, akik mindegyike egyidejűleg részt vesz a feladatban.

Vászon színű padlólapok újrafestése

Szeretné átalakítani otthona megjelenését? Amikor belépsz a házadba, úgy érzed, itt az ideje változtatni? Vagy talán csak fantasztikus ajándékot igényel? Kiváló minőségű vászonfesték a „színes kerámia burkolólapok” egy tehetséges tervezőcsapat-fiatal zenészek, grafikus fejlesztők és ötletes digitális fotósok-munkájának eredménye. Az Önt érdeklő vászonfestés a kiváló minőségű nyomtatás, a precíz kézi munka és a legjobb minőségű termékek kombinációja. A legfinomabb”színezett csempék” anyagait egy flaused vászonra nyomtatják, amely teljesen újrateremti az árnyalatokat. A vászon egy könnyű, mégis biztonságos keretre van feszítve, környezetbarát anyagokból. A csúcsminőségű dekorációt egy csúcsminőségű nyomtatás biztosítja, amelynek köszönhetően a színek káprázatosak, az információk pedig tökéletesen megismétlődnek, függetlenül a vászonfesték stílusától. Nyomtatott oldalak. A vászon oldalai teljesen megjelentek, így a fénykép nem igényel extra kereteket, és azonnal telepíthető.

Legjobb minőségű nyomtatás! Az optimális nyomtatási felbontással beépített egyedi vászon ideális minőségű képet és színmélységet biztosít. Szagtalan elem. Vászonfestményeink szagmentesek és 100% – ban biztonságosak, amelyek ezért alkalmasak arra, hogy várják a hálószobát vagy a gyerek helyét. UV védelem. Az alkalmazott nyomtatás ellenáll az UV sugárzásnak, ami miatt a színek nem fakulnak el, még hosszabb közvetlen napsugárzás esetén sem. Biztonságos csomagolás. A vászonlapot buborékfedéllel védik, majd szállítás előtt kartondobozba csomagolják. Modern vászonfestmények, amelyeket valódi tervezők készítettek. Művészeink minden munkájukhoz felhasználják tapasztalataikat, érdeklődésüket és szakértelmüket, beleértve a kivitelezést is, így értékelheti a modern stílus követelményeihez alkalmazkodó vásznat. Festékeink alapvető és megfizethető módszer a belső tér felfrissítésére és új személyiség felajánlására. A tervek széles választéka minden bizonnyal kielégíti az összes preferenciát. Üzletünk magában foglalja a csendélet, a tájak, az absztrakt festmények, a nappali kortárs vászonfestékeinek tanulmányozását, a neves művészek festményeinek kikapcsolódását, a közúti művészetet (pl., vászonfestmények a Banksy által készített útművészettel), földgömb térképek, ipari modellek és még sok más.

Szólj hozzá!