KezdőlapPDFFelmérő teszt

Felmérő teszt

1 000 Ft

ffafasfasfasf

Document your next trip, whether its abroad or somewhere closer to home, with this printable Travel Photo Checklist 

ssdafsasfdg

a

 

Kategória: Címkék: ,

Leírás

Ez itt egy mintatermék. A megjelenítését úgy formázod, linkelhetsz is benne – ahogy akarod, mintha csak egy blogposzt lenne.

  • Használhatsz HTML-kódokat, meg mindenféle képet, úgy dolgozz vele, mint egy blogposzttal, csak ne legyen olyan hosszú tartalomban.
  • Érdemes pontokba szedve kiemelni a lényeget
  • Miért éri megvenni?
  • Kinek szól?
  • stb.

A szerkesztőfelületen sok dolgot be tudsz állítani, nézzük azokat, amik tényleg fontosak.

Általános: Itt adhatsz meg árat a termékhez, illetve akciós árat, ha szeretnéd akciózni, megadod a kezdet és a vég dátumát, és meg is vagy. Ugyancsak itt (eggyel lejjebb) kell a letöltendő anyagnak nevet adni és feltölteni a pdf-et. Ezeket cserélheted is később, ha javítani kell. Egy termékhez akár több pdf is adható, ez akkor hasznos, ha több anyagot egybecsomagolva is árulnál, mondjuk 3 PDF 2 áráért. Úgy tudja az illető letölteni az anyagot, hogy miután fizetett, a rendszerben kiküldöd neki, ő kap erről egy levelet, abban lesz a link. Beállíthatod, a linkről hányszor töltheti le az illető, vagy akár azt is, hány napon belül kell letöltse.

Ha új terméket adsz meg, az legyen virtuális (ez a készlet miatt fontos) és letölthető, pipáld ki mindkét opciót.

Készlet: ne foglalkozz vele, virtuális a termék, ne fog kifogyni. Igazából a többi sem lényeges, a Haladó menüpont alatt be lehet állítani, hogy lehessen véleményezni azt.