Arra gondoltam, amikor a sajtónak rendezett kóstoló után hazaindultam a DiVino Gozsduból, hogy bárcsak mindig lehetne otthon a mélyhűtőmben is az Anjuna valamelyik borral készült jégkréméből! Este, miután elcsendesült a lakás, elővennék egyet és lassan megenném az ablakban üldögélve.
Mindig rajongtam a gyümölcsök és a bor párosáért, az pedig, hogy mindez jégkrém formájában találkozzon egymással, nagyon szuper ötlet! Amúgy is szeretem az Anjuna jégkrémeit, mert mellőznek mindenféle mesterséges anyagot, természetes és finom ízük van. Ők most összeálltak a DiVinos Juniborászokkal és közösen alkották meg a 4 ízből álló SUMMERWINE gyümölcsös-boros icepop-okat.
Én egy epres, roséfröccs jégkrémet kóstoltam meg, mint kiderült, jól választottam, ebben van a legtöbb bor 🙂 Ez már az illatán is érződött, az ízén pedig egyértelműen. Szemeztem az Egri Bikavérrel erdei gyümölcsös, csokiba mártott változattal is, de annyira eltelített ez az egy, hogy a kipróbálása még várat magára.
Remek alapanyagok, finom ízek! Tökéletes választás egy meleg nyári napon egy kellemes lassuláshoz!
(Az utolsó fotó Horpáczi Dávid munkája.)